Cart 0 x

Най-важното, което трябва да знаете:

Безпроблемна замяна или връщане на артикули! Да правилно разбрахте, няма проблем да сменим размера, да заменим за друг модел или просто да върнете стоката. Можете да замените закупен от нас артикул в рамките на 14дни (изключение са само банските и банските костюми).

Ако има някакъв проблем с получената пратка – неподходящ размер или просто не Ви харесва – моля, свържете се с нас на тел: 0876311499 или на имейл: info@belletristic.bg . Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента

1. Замяна

Ако желаете да напраите замяна на продукт моля свържете се с нас по един от двата начина: на телефон: 0876311499 или на имейл: info@belletristic.bg.

Това, което ще бъдете помолени да направите е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на еконт или спиди, който ние ще Ви дадем. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

2. Връщане 

Ако желаете да върнете продукт моля свържете се с нас по един от двата начина: : на телефон: 0876311499 или на имейл: info@belletristic.bg 

Това, което ще бъдете помолени да направите е 1) да напишете IBAN сметката си на стоковата разписка/фактура, която сте получили заедно с пратката. 2) Да опаковате продуктите в оригиналната им опаковка, по начина, по който сте ги получили. 3) да изпратите пратката до офис на еконт или спиди, който ние ще Ви дадем. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 14 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN в стоковата разписка/фактура.

Моля не изпращайте пратки преди да сте се свързали с нас по един от посочените начини.

Благодарим Ви, приятно пазаруване ☺

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН ПОКУПКА НА ПРОДУКТИ В ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН BELLETRISTIC.BG

Правилата и условията описани тук уреждат отношенията между фирма Набел Еоод, наричана по-долу за краткост “ПРОДАВАЧ” и всяко лице, ползващо електронен магазин www.belletristic.bg

Продавачът си запазва правото да актуализира и/или променя информацията на електронния магазин, включително и Общите условия за ползване, по всяко време и без предварително известяване.

При поръчка, потребителят автоматично приема общите условия на онлайн магазин www.belletristic.bg

Всички обяви в www.belletristic.bg  не са търговско предложение по реда на Гражданския процесуален кодекс. С акта на заявка с бутон “ПОРЪЧКА” единствено  заявявате, че желаете да получите артикула до адрес или офис на куриер, а не сключате сделка с фирмата. Сделката се приема за сключена само при заплащане на артикула.

Продавачът не гарантира наличността на обявените модели. Възможен е отказ на пусната поръчка. За приета се счита само тази, при която има наличност на артикула, цената и данните са коректни и е потвърдена наличността от нашите онлайн консултанти.

Електронен магазин www.belletristic.bg  може да ограничи достъпа до услуги на даден Потребител с оглед на негово предишно поведение.

Работното време на консултантите от www.belletristic.bg е от понеделник до петък , от 10:00 до 17:00 часа. Онлайн консултации могат да бъдат извършвани само през посоченото работно време на обявения телефонен номер +359 876311499 или на имейл info@belletristic.bg

*Поръчки, направени до 15:00ч. през делничен ден, се обработват на същия ден, в зависимост от наличностите на артикулите и населеното място за доставка;

*Поръчки, направени след 15:00ч., се обработват на следващия ден;

*Поръчки, направени в петък до 15.00ч., се доставят на посочен от Вас адрес в събота или понеделник при условие, че доставката е възможна за съответното населено място и артикулите са налични в нашия склад;

*Поръчки направени в петък след 15.00ч., събота и неделя или по време на официалните празици на Република България, се обработват в следващия първи работен ден.

Потребителят може да откаже поръчка на телефон +359 876311499 или на e-mail: info@belletristic.bg в срок до обявеното по-горе време за обработка на поръчките. Потребителят трябва да посочи двете имена, с които е направил поръчката, номера на поръчката, както и сумата на поръчката. 

 Продавачът може едностранно да прекрати направена заявка в следните случаи:

  • Неточна, непълна или невалидна информация попълнена от Потребителя
  • След втора неуспешна поръчка направена от Потребителя;
  • При нанасяне на вреда с различни видове действия на електронния магазин;

ПЛАЩАНЕ И ЦЕНИ

   Всички цени в електронния магазин www.belletristic.bg са крайни. В тази цена не се включват разходите по доставката освен ако изрично не е упоменато, че доставката ще бъде безплатна.

  • Цената на доставката се заплаща от Потребителя, като при извършване на поръчката се посочва нейната стойност, освен изрично ако не е посочено друго.
  • Продавачът запазва правото си да променя цените на продуктите, както и тези за доставка без предварително да известява за това Потребителя.

 Заплащането на поръчаните продукти може да се извърши чрез:

  • Наложен платеж  – чрез заплащане на Куриера при доставка на заявката, заедно със стойността на куриерската услуга

  Срокът за обработка и доставка на закупената стока до посочения от Потребителя адрес е в рамките на 3-6 работни дни.

За осъществяване на доставките, се доверяваме основно на услугите на куриерски фирми Спиди или Еконт.  За всички поръчки на стойност равна или по-голяма от 100лв., доставката ще бъде безплатна. 

Доставката се извършва до посочен от Потребителя адрес (или офис на куриер) и ако няма осигурен достъп и условия за предаване на стоката  в посочения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

При доставката Потребителят подписва товарителница и с това се удостоверява точното изпълнение на поръчката.

РЕКЛАМАЦИЯ И ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА 

При рекламация, връщане и отказ от договора потребителят трябва задължително да се свърже с продавач-консултантите на посочения телефонен номер: +359 876311499 или на имейл: info@belletristic.bg  и да отмени поръчката.

  • Всеки Потребител има право на рекламация, връщане или замяна на закупена от електронен магазин www.belletristic.bg в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на стоката.

Отказ от договора за покупко-продажба може да се направи и пред Куриера след опция преглед и тест, които задължително включваме към всяка поръчка.

Задължително условие е продуктът да бъде върнат със съответната фактура или стокова разписка, в изряден търговски вид, без да е използван и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктът трябва да отговаря на вида, в който е получен от Потребителя.

  При връщане на продукт, заплатената от Потребителя сума се възстановява само и единствено по банков път. Срока за възстановяване е до 14 дни от датата на връщане на стоката.Суми не се възстановяват, ако Потребителят не върне стоката.

При връщане на продукта клиентът трябва да запише IBAN номера на сметката върху стоковата разписка/фактура, която е получил заедно с пратката. 

Отказ от договора не може да се извърши при закупени и платени бански костюми, бельо или бижута.

Всеки Потребител на електронния магазин може да върне закупен продукт при следните ситуации:

  • Пратката има сериозни нарушения в съдържанието и опаковката;
  • Продуктът има фабрични дефекти;
  • Погрешно доставен или фактуриран продукт;

·         Потребителят има право без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в рамките на 14 дни съгласно законодателството на Република България. Като в този случай Потребителят заплаща разходите по връщането на продукта.

·      При замяна на продукт с идентичен, замяната ще бъде направена според условията и ограниченията на обикновена поръчка. Ако електронния магазин www.belletristic.bg не разполага с идентичен продукт, Продавачът се задължава да изплати на Потребителя стойността на продукта по горе установения начин.

Разходите за връщане и/или повторно изпращане се заплащат от Потребителя.

При замяна на продукт за същия или за друг продукт транспортните разходи са за сметка на потребителя.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

  Всеки Потребител на www.belletristic.bg може да задава въпроси  и прави  предложения , като се свърже с нас нa телефон : +359 876311499  или на e-mail: info@belletristic.bg

X